Roeien

Midweek

Instuif op woensdagochtend:

De midweekcommissie organiseert elke woensdagochtend een roei-instuif voor alle leden van Viking. Iedereen die de basis roeivaardigheden en examens heeft, minimaal sc1 en st2 (of in training voor st2) is welkom. Met de aanwezige mensen worden ploegen gevormd.

Wat houdt de instuif in?

Als je zonder ploeg zit, nieuwe  mensen wilt leren kennen of gewoon eens met andere mensen wilt roeien, dan kan dat op woensdagochtend tussen 9.00-11.00 uur. Je meldt je tussen 9.00 en 9.15 bij de vlothond (te herkennen aan groen hesje met MIDWEEK). Uiterlijk 11.00 uur is iedereen weer terug en wordt er gezamenlijk koffie gedronken. Je bent vrij om te komen wanneer je maar wilt.

Wat vragen we van jou?

Als je vaker mee zou willen doen met de instuif en graag op de hoogte wordt gehouden van alle activiteiten, meld je dan aan als lid via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van je naam, leeftijd, examens en eventuele ambities.

Zorg dat je op tijd op het vlot bent

Roeitochten en andere activiteiten

Naast de instuif organiseert de midweekcommissie ook andere activiteiten waaraan je deel kan nemen. Ongeveer 4x per jaar organiseren we een toertocht bij een andere vereniging. In de zomermaanden kan er door de liefhebber in c-materiaal naar Rijnauwen worden geroeid (8.15 uur vertrek) en bij voldoende animo stelt de midweekcommissie een ploeg samen voor de Hart van Holland.

Roeien in de acht (scullen)

Roeiers met examen sc3 kunnen zich inschrijven voor roeien en/of stuurtraining (st4) in de acht. Aanmelden bij Anita Slokker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voor roeiers met examen sc2 organiseren we een paar keer per jaar een roeiclinic: Roeien in de acht onder begeleiding van ervaren stuur, slag en boeg.

Vragen 

Als je vragen hebt, neem dan contact op met Minet de Wied, voorzitter van de midweekcommissie. Dit kan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Midweekcommissie

Minet de Wied, voorzitter
Dirk Cohen Tervaert
Gerda Kruithof
Steven Pekelharing
Joan Schmidt
Els Verschure


Mail voor vragen en suggesties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..