Vereniging

Ploegenmakelaar

De PLOEGMAKELAAR
Ben je op zoek naar een ploeg of heeft je ploeg nieuwe ploegleden nodig? De ploegmakelaar kan je hierin ondersteunen!

Vraag en aanbod
De ploegmakelaar ondersteunt het contact tussen individuele roeiers en ploegen. Anders gezegd: de ploegmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Als je als roeier een ploeg zoekt, dan kan je zelf een ploeg benaderen op basis van de ploegenlijst (of zie deze lijst op het prikbord in het Walhalla) en/of je kunt contact opnemen met de ploegmakelaar. Omgekeerd kan je ook als ploeg je vraag bij de ploegmakelaar neerleggen.

OVERZICHT VIKINGPLOEGEN
Eens per jaar houdt de werkgroep CLIP een inventarisatie onder alle Vikingleden. De inventarisatie levert relevante informatie voor roeiers op zoek naar een ploeg en een overzicht van de ploegen met hun specifieke kenmerken. In één oogopslag wordt duidelijk wie met wie en in welke boot roeit, op welk niveau en tijdstip. En bovendien: waaraan de ploeg behoefte heeft; bijvoorbeeld een roeier met scullen-3 ervaring, of een stuur voor wedstrijden.

Met het overzicht hopen we de route tussen vraag en aanbod te verkorten en de communicatie met, en tussen, de ploegen te vergemakkelijken. De overzichtslijst (wedstrijd en recreatief) is hier te vinden, en op het bord in het Walhalla.

PLOEG NOG NIET GEREGISTREERD?
Mocht jouw ploeg nog niet in de lijst vermeld staan, of wil je correcties doorgeven, mail de gegevens dan door naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Graag aangeven:
- contactpersoon (team-captain)
- namen alle ploeggenoten
- gemiddelde leeftijd
- ambitie als ploeg (recreatief / wedstrijd / marathon / tour)
- roeitijdstip(pen)
- boottype
- wensen (nieuwe ploeggenoten, stuur, coach, etc)

Uiteraard is het de bedoeling om het overzicht van de ploegen jaarlijks te actualiseren.

NADERE KENNISMAKING!
Als je elkaars’ gezicht kent is het nog makkelijker communiceren! Daarom aan iedereen die nog geen foto heeft aangeleverd voor de ledenlijst (zoek jezelf op op de ledenlijst die op de site staat), het verzoek alsnog een foto aan te leveren via de ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ploegenmakelaar

Wim van de Meent
Jet Buurman
Sytske de Waart


Mail voor vragen en suggesties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..